A hungarocell testvére a habkarton

A téli dekorálás egyedi módját választja és kézzel készíti a díszeket? A papír, a fa és a gyöngyök mellett, szeretne új alapanyaggal dolgozni? A habkarton közkedvelt a hobby művészek körében. Használati és dekorációs célra egyaránt megfelel. A díszíthető tárgyak közé sorolt a hungarocell és a styropos családjába tartozó termék.

A habkarton 3-5 mm vastagságú, könnyű, mindkét oldalán papírral ellátott lap. Sniccerrel tetszés szerinti formák, feliratok vághatóak belőle. Rögzítése papírragasztóval vagy kétoldalas ragasztószalaggal javasolt. A habkarton tökéletes alapanyaga az otthona ünnepi dekorációjának. Egy „Christmas” felirat színesre festve, néhány lógó gömb és fenyőág, máris kész az egyedi ajtódísze.

A habkartonból készült dekorációk csak beltérre ajánlottak, mert nem vízállóak, kevésbé ellenállóak az időjárással szemben, sérülékenyek. Olykor megéri egy kis időt fektetni az ünnepi előkészületekbe. Ne feledje, kézzel készített dekorációk és ajándékok mindig szívhez szólóbbak, mint a megvásárolt társaik.