A Dulux Simply Refresh használatával a bútorfelújítás gyerekjáték

Új köntösbe szeretné bújtatni a bútorokat? Mi sem egyszerűbb ennél, a Dulux Simply Refresh alkalmazásával?! A bámulatos eredményt mutató festékfajta tökéletesen használható ilyen jellegű törekvésekhez, hiszen bármilyen előkenés nélkül felvihető a kezelni kívánt felületre, legyen szó festetlen, lakozott faanyagokról, laminált bútorlapokról, MDF panelekről vagy kemény PVC-ről.

A Dulux Simply Refresh egyszerre alapozó és fedőfesték is. Sima bevonatot képezve áll ellen a zsírfoltoknak, illetve az enyhébb összetételű tisztítószereknek is.

Mint más festékek használatánál, úgy a Dulux Simply Refreshnél is fontos, hogy a felújításra váró bútordarab zsírtalanítva és portalanítva legyen, na meg persze a nedves felületek megléte sem megengedett tényező.

Annak érdekében, hogy az eredmény kiváló lehessen, semmiképpen ne hígítsa fel! Ügyeljen a nem túl magas relatív páratartalomra, valamint a megfelelő, normális szobahőmérséklet fenntartására! A festekarena.hu webáruházban, ezen termék mellett, minden egyéb kelléket, szerszámot is megvásárolhat, hogy végre akcióba lendülhessen.