A Caterpillar telefonokat a műhelybe is magunkkal vihetjük

Kétségtelen, hogy ez a készülék mindazoknak készült, akik erős és tartós kütyüt szeretnének versenyképes áron. Ez egy kiváló megoldás mindazoknak, akik értékelik az egyszerűséget.

A Caterpillar telefon márka licencét a márka a világ egyik legnagyobb építő- és bányagép gyártójától vásárolta meg. Az eredmény olyan telefon, ami szinte mindent kibír. A Caterpillar telefonokat sokan különleges feladatokra szánt készüléknek nevezik. A gyártó biztosítja, hogy a kiválasztott modell víz- és porálló legyen.

Ezen túlmenően, néhányuk nem sérül meg az akár 1,8 méterről történő zuhanás után sem. További előnye az érintőképernyő, ami még nedves kézzel vagy kesztyűben is könnyen kezelhető. Ezért a Caterpillar telefonokat gyakran választják például az építőipari munkások vagy az autószerelők.

Akár 5 méteres mélységig is kibírják a merülést és körülbelül 1 órán át képesek működőképesek maradni. Ez idő alatt, például búvárkodás közben a fényképezőgépet vagy a videokamerát is használhatjuk. Egyes Caterpillar telefonok rendelkeznek Dual SIM funkcióval is.