Wifi szobatermosztát intelligens funkciókkal

A csúcskategóriás intelligens hőszabályzók rengeteg funkciót kínálnak a modern embernek. Először is, a wifi szobatermosztát segítségével létrehozhatjuk a saját 7 napos fűtési és hűtési ütemtervünket. Itt nem szabad megfeledkezni a hétköznapokról és a hétvégékről sem. A következő szintre sorolt wifi szobatermosztátok képesek megtanulni a felhasználó napi szokásait.

A készülék tudni fogja, hogy mikor kell a lakók szokásainak megfelelően optimális hőmérsékletet biztosítani az egész otthonban. Végül pedig ott van a geokerítés funkció. Ez lehetővé teszi, hogy egy mobilalkalmazás segítségével érzékelési területet állítsunk be az otthonunk körül.

Minden alkalommal, amikor munkába indulunk, a wifis termosztát tájékoztatást kap arról, hogy a mobiltelefonunk elhagyta a területet. Ezen információk alapján automatikusan csökkenti a fűtést vagy hűtést, mivel senki sincs otthon. Ezzel szemben, amikor a mobiltelefon belép a területre, jelez a wifis termosztátnak, hogy állítsa be a hőmérsékletet. A terület lehet néhány méter, de akár több száz kilométer is.