Többféle méretű kézipoggyász típusok vannak

Ma már mindenki előtt világos az, hogy a repülő fedélzetére csak bizonyos méretű és súlyú táskát, bőröndöt vihet fel. Hogy ennek mik a paraméterei, az attól a légitársaságtól függ, amelyikkel éppen utazunk. A kézipoggyász beszerzése így körültekintést igénylő feladat.

Amikor az utazásra készülődünk, akkor általában az első kérdés az, hogy mekkora kabinbőrönd vihető fel a fedélzetre. Ez fontos információ, mivel amennyiben ez az adott légitársaság szabályzatában lefektetett méreteket meghaladja, akkor a repülőtéri ellenőrzésnél pótdíjat vethetnek ki rá. Ezt a kellemetlen helyzetet roppant egyszerű kiküszöbölni az olyan kézipoggyász beszerzésével, amit nyugodtan felvihetünk a repülőre.

Mivel az interneten bármikor tudomást szerezhetünk a légitársaságok kézipoggyász szabályairól, mindössze annyi a dolgunk, hogy a taskam.hu webáruházban megkeressük a megfelelő modellt, ha még nem rendelkezünk bőrönddel. Itt a kiváló minőségű, praktikus termékek remek áron és hatalmas választékban érhetőek el.