Textilfesték többféle technikához

Teljesen egyedi póló vagy sál készítése egyszerűen? Könnyen megoldható a textilfesték segítségével. Legyen szó vadonatúj pólóról vagy régi, de még jó állapotú táskáról, kendőről, egyedi dolgokat lehet alkotni pár eszközzel. A textilfestés többféle technikával kivitelezhető, mint például a kézzel festés vagy a batikolás.

Ez a tevékenység igen érdekes, kreatív és szórakoztató. A felnőttek mellett, a gyermekek is kipróbálhatják a tehetségüket ebben a műfajban. Táborokban, iskolai rendezvényeken, családi ügyeskedés alatt gyakran előfordul a textilfesték és pár olyan alapanyag, amire rávetíthetjük a fantáziánkat és a kreativitásunkat. Festékek manapság rendkívül jó minőségben és széles választékban kaphatóak textilre.

A batikoláshoz használatos textilfesték mellett, kaphatók csúszásgátló zoknifestékek, világos vagy sötét anyagokra való fajták, de olyanok is, amik a sötétben világítanak. A muveszellato.com webshopban még levegőre illanó filcek is megtalálhatóak, de különböző színes sprayk, markerek és tollak úgyszintén.