Teendők garzonlakás berendezése esetén

Nagyvárosokban sok ember él kicsi lakásokban, amelyeknek alapterülete alig van 30 négyzetméter. Egy kis garzonlakás berendezése frappáns koncepcióval igazán otthonos végeredményt hozhat. Ezeknél a lakásoknál a nappali és a hálószoba gyakorta ugyanazt a helyiséget jelenti, utóbbi intimitása különféle fortélyokkal oldható meg. A garzonlakás berendezése során érdemes elválasztófalat vagy esztétikus térválasztó függönyt alkalmazni.

Összecsukható ággyal szintén meg tudunk takarítani némi helyet. A sötét színekkel tanácsos óvatosan bánni, mert ezek összenyomják az amúgy is kicsi teret. A világos falak és bútorok viszont optikailag növelik a teret, ezért kitűnő döntést jelentenek. Nem nélkülözhetőek a felhajtható asztalkák és a beépített szekrények sem a garzonlakás berendezésekor.

Helytakarékos hálószoba berendezési ötletek

A hálószoba a lakás legintimebb pontja, aminek atmoszférája meghatározza, hogy miként érezzük magunkat a bőrünkben. Kisebb méretű helyiségekhez vannak jól használható hálószoba berendezési ötletek, amelyek segítségével ideális miliőt teremthetünk meg. Például egy áthidalós hálószoba garnitúra egyesíti az ágyat, a szekrényeket és a polcokat.

Ennek beszerzésével mindennek meglesz a maga helye. A tükrök amellett, hogy ellenőrizhetjük bennük a megjelenésünket, méretesebbé változtatják a teret. Nem véletlenül szerepel mindig tükör a hálószoba berendezési ötletek között. A beépített szekrény szintén jó ötlet. A hálószoba berendezési ötletek magukba foglalnak olyan színeket is, mint a bézs, a rózsaszín, a sárga, amelyek kellemessé teszik a közeget.