Szerszám webáruház a vásárlók kényelméért

Egy jól menő üzlet sem lehet meg a mai időkben online képviselet nélkül. Mi is régóta élvezzük már vásárlóink bizalmát, de 2012-es évben megnyílt a szerszám webáruház, ezzel is nagyobb lehetőséget teremtve ügyfeleinknek a kényelmes vásárlásra.

Fogyasztói szokásokkal foglalkozó tanulmányok kimutatták, hogy a legtöbben az otthon kényelméből, online szeretnek tájékozódni a termékekről, árakról, majd miután kialakult az elképzelésük, szeretnek ellátogatni az üzletbe és ott tovább szűkíteni a kört.

Érdekes módon, ezután legtöbben otthon hozzák meg a döntést és a bevásárlást is online szeretik lebonyolítani. Egy jó szerszám webáruház tehát mindenképp tájékoztató jellegű kell legyen, a könnyű átláthatóság és kezelhetőség mellett. Igyekszünk ezért nagyon pontos és részletes leírást adni a termékeinkről.

Több nagy cég, mint a Makita, a Hitachi, a Fein vagy a Sigma, hivatalos márkakereskedése vagyunk, így webáruházunk is megkapta a hivatalos online partner címet. A szerszám webáruház szolgáltatásában hamarosan elérhető lesz az online bankkártyás fizetési mód, hogy ezen a téren se maradjunk le.