Szakácsnadrág tiszta pamutból

A kényelmes ruhákban még a munka is kellemesebb, ráadásul a szakácsoknak sok esetben nem napi 8 órát kell a munkahelyükön tölteniük, hanem ennél többet, ezért nem mindegy, milyen öltözékben vannak. A komfortos viselet mellett, a szakácsnadrág kialakításánál fontos szempont, hogy a makacs szennyeződéseket is könnyen el lehessen távolítani róla.

Minden szakember megtalálja a testi adottságaihoz illő munkaruhát a netpolc.hu webáruház termékpalettáján, ahol az XS-től egészen a 3XL-es méretig szerepelnek különböző modellek. A Portwest márkájú szakácsnadrág kategóriában lévő darabok egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért érdemes a hozzájuk tartozó leírásokat figyelmesen elolvasni választás előtt.

Például a készleten látható Portwest SO68 Harrow szakácsnadrág gumírozott derékrésszel és mobiltelefont tartó zsebbel van ellátva. A speciális texpel bevonatának köszönhetően vízlepergető hatású. A Barnet típusú darabok viselése közben a komfortérzetet a 100%-ban pamut alapanyag hivatott biztosítani.