Sliponban járni-kelni felüdülés

A rohanó hétköznapokon a nők nem mindig a magassarkú lábbeliket részesítik előnyben. A slipon a kényelem netovábbja a cipők terén, hiszen végtelenül egyszerű és komfortos a kialakítása.

Nem kell bíbelődni a fűzővel, cipzárral, hiszen egyszerűen csak beledugjuk a lábunkat és már indulhatunk is. Hétköznapra egyszerűen tökéletes, sportos és elegánsabb viselethez egyaránt. Nagyon mutatós farmerrel, szoknyával és ruhával is.

A praktikus kialakításának köszönhetően roppant kényelmes, akár egész nap kellemes viseletet biztosít. A szuper slipon kellemesen körülöleli a lábfejet, megfelelő tartást ad és csak annyira emeli meg a viselőjét, amit még kényelmesnek érez. Ideális nyáron és a hűvösebb időszakban is, ezért semmiképpen sem szabad lemaradnia a cipős polcról.

A slipon ráadásul többféle stílusban is megtalálható, a kifejezetten sportos fazonok mellett, elegánsabb darabok is kaphatóak. A cipom.hu webáruházban nagyon jó minőségű és szép változatok rendelhetőek meg, kifejezetten pénztárcabarát áron.