Nyestriasztó eltérő méretű helyiséghez

Szeretne humánus módon megszabadulni a rágcsálóktól? Kellemetlen Önnek az a gondolat, hogy megmérgezze vagy csapdába ejtse őket? Ezeket a kérdéseket az ultrahangos nyestriasztó készülék oldja meg. Az eszköz képes biztonságosan megszabadítani a rágcsálóktól állandó vagy szakaszos ultrahang reprodukciójával, ami garantálja az állatok hatékony elijesztését.

Az egységre nemcsak a hétköznapi életben, hanem a kereskedelmi ingatlanokban, a háztartási helyiségekben, a raktárakban, a garázsokban és az alagsorokban is szükség van, ahol a rágcsálók megsemmisítik az élelmiszer tartalékokat és a karmaikkal kárt tesznek azok csomagolásában. A legtöbb nyestriasztó csak ultrahangot képes kibocsátani.

Ezek általában megfizethető árú és alacsony fogyasztású modellek a kisebb helyiségekhez. A drágább készülékek elektromágneses sugárzással, hanggal és fényvillanásokkal is befolyásolhatják a kártevőket. Bár a rágcsálóktól kizárólag ultrahanggal lehet megszabadulni, a nyestriasztó különböző módszereinek kombinációja adja a legjobb eredményt.