Ngoldekeszer a tökéletes választás!

A magyar nemzet keresztény, így nem is csoda, hogy sokszor az ékszereinkben is megmutatkoznak a vallási szimbólumok. Nincs ez másképp az ngoldekeszer modellek terén sem, ahol a legtöbb medál kimondottan vallási töltetű. Az akciós és a teljes áron kapható medálok terén Ön is kedvére válogathat a különféle színekben pompázó, 14 karátos változatokból.

Az ngoldekeszer hivatalos honlapján is kedvére böngészhet, így talán hamarabb megleli azt, amire igazán vágyik. A kereszt, szív vagy épp Máriát ábrázoló medálok remekül kombinálhatóak egyszerű, apró láncszemekkel készült nyakláncokkal. Ennek köszönhetően mind a medál, mind a nyaklánc vásárlásánál szabad kezet kap, sőt, választhat akár használtan bevett darabot is!

Az ngoldekeszer honlapján időnként annyira kihagyhatatlan ajánlatokat talál az ember, hogy valóban érdemes elgondolkodni, kinek vegye meg szülinapra, névnapra, egyéb kiemelkedő eseményre. Például egy klasszikus vagy modern vonalvezetésű kereszt medál a 11-12 ezer Ft helyett, akár féláron is eljuthat Önhöz. Ugyanez érvényes a nyakláncokra is, az igazán finom, vékony darabokért mindössze 70-80 ezer Forintot kérünk el, a megszokott 150-180 ezer helyett.

Amennyiben inkább személyesen nézne szét az ngoldekeszer kínálatában, keresse fel a budapesti ékszerboltunkat és tárgyaljon személyesen a munkatársainkkal! Címünket, telefonszámunkat megtalálja a honlapunkon! Akár online, akár személyesen rendel/vásárol tőlünk medált, esetleg más ékszer, abban biztos lehet, hogy 1 év jótállással fogja azt átvenni. Ezen felül jár a 20 napos garancia pénz visszafizetés vagy csere esetén. Éljen a lehetőséggel és tegye egyedivé a megjelenését valamelyik arany ékszerrel!