Nagyon kedvelt a lányok körében az újszülött baba

Amikor a kislányok elérik a 3 éves kort, kimondottan sokat kezdenek el azzal foglalkozni, hogyan gondoskodhatnának a játékaikról. Ilyenkor jön képbe az újszülött baba, ami remek terep arra, hogy az Ön kislánya gyakorolja az alapokat, ugyanakkor gazdag terepet kínál a készségek fejlesztésére.

Változatok terén széles kínálat áll a vásárlók rendelkezésére, nehéz is lenne felsorolni az összest. Érdemes inkább arra fókuszálni, melyek a legkeresettebbek vagy legnépszerűbbek. Bár léteznek 30-40 cm újszülött baba modellek, sokan mégis annyira élethűeket keresnek, amelyek nemcsak arcvonásaikban adják vissza a jellegzetességeit, hanem hosszban is a 48-54 cm között mozognak.

Rendelhető már fiú és lány baba is, nemcsak nemtelen típus. Aki szeretné etetni, itatni, pelenkázni a játékát, választhat olyat, ami sír, pisil, esetleg altatható. A feladatoknak köszönhetően, a kislányok kitartást és türelmet tanulhatnak, hiszen nem biztos, hogy a babájuk azonnal el tud aludni, meg tud nyugodni.

A fürdethető újszülött baba rendszerint kiskáddal és egyéb tartozékkal érkezik, ami újabb mókázások alapja lehet. Bár a legtöbb újszülött baba fején nincs haj, azért akadnak olyan gyártók, akik hajas bébiket is készítettek. A webáruházunkban lehetőség van a szűrő segítségével célzottan keresgélni a lehetőségek közül.

Az ár és a babaméret mellett, el lehet dönteni a szem és haj színét, de persze választhat haj nélkülit is. A 3-8 év közötti lányoknak készült újszülött baba online megrendelhető. Webshopunkban a Llorens, a Simba Toys, az Unikatoy és a Berenguer gyártók termékeit találja. Az újszülött baba terápiás és oktatási céllal is megvehető, előszeretettel használják kórházakban, iskolákban és tanfolyamokon.

Kínálatunkban megleli az ismert Barbie és Steffi babákat is, amelyekből akár kollekciót is ki lehet alakítani. Nemcsak műanyagból készült darabokat forgalmazunk, fából vagy rongyból készült modelleket szintén rendelhet. Természetesen a fiúkról sem feledkeztünk meg, tipikusan nekik tervezett játékokból is bármikor vásárolhat a honlapunkról.