Most megéri egy Isztambul utazás

A hely, ahol nem lehet unatkozni! Hatalmas városról van szó, ezért aki szeretné felfedezni, annak ehhez sok időre lesz szüksége. A történelem kézzel fogható az Isztambul utazás során.

Rengeteg különleges épület és történelmi helyszín várja az ideérkezőket. A bazári séta a kihagyhatatlan programok közé tartozik. Érdemes több memóriakártyát bekészíteni a fényképezőgéphez, mert szüntelen lesz a kattintgatás, hiszen olyan sok a látnivaló, amiről már sokat hallhattunk, ám élőben még nem volt alkalmunk megcsodálni.

Az Isztambul utazás nászutasoknak is ajánlott. A luxusreszortok kényelme világhírű. Ezt a kényeztetést mindenkinek ki kell próbálnia legalább egyszer!

A rengeteg program közül biztosan akad majd olyan, ami kedvünkre fog válni az Isztambul utazás alkalmával. Aki rajongója az ételeknek, az rengeteg különleges új ízt próbálhat ki. A török ételek híresek a különleges fűszerezésükről. Ezekből néhányat már itthon is megkóstolhattunk, ám az eredeti fogásokat sokkal izgalmasabb az Isztambul utazáson kipróbálni.