Modern fogkefék vásárolhatóak online

A fogtisztítás rendkívül fontos teendő, amit naponta többször is célszerű elvégezni ahhoz, hogy a rágószerveink minél tovább egészségesek maradhassanak. Mire egy hagyományos eszközzel tisztára súroljuk a rágószerveinket, felsérthetjük az ínyt, viszont az ultrahangos fogkefék igazán kíméletesen és súrolásmentesen dolgoznak.

Ezért célszerű a fogtisztítás ezen legújabb eszközei mellett dönteni. Tulajdonképpen ezzel az elhatározással a hatékony megelőzés és a kímélő fogfehérítés mellett döntünk. Az ultrahangos fogkefék dörzsölés nélkül távolítják el a káros baktériumokat, még a nehezen hozzáférhető területekről is.

Egy ilyen eszközzel tisztára tudjuk varázsolni a fogközöket, a fogínytasakokat és repedéseket egyaránt. Használatával visszakaphatjuk fogaink eredeti fehér fényét, tisztaságát. Gátolja a fogkő kialakulását, így pedig gyulladás sem képződhet. Az ultrahangos fogkefék megsemmisítik a gyulladást okozó baktériumokat, így például a már meglévő parodontózis, afta néhány napos használat után elmúlhat.