Milyen esetekben tesz jó szolgálatot a hibrid napelemes rendszer?

A technológia rohamléptékű fejlődése a napelemes rendszerek esetében is érezteti jótékony hatását. A hálózatra kapcsolt és a szigetüzemű típusok mellett, a hibrid napelemes rendszer is egyre szélesebb körökben terjed. A hibrid napelemes rendszer elnevezése igencsak beszédes, hiszen mindennemű háttértudás nélkül is sejthető, hogy az említett két típus egyedi kombinációját takarja.

Valóban, a hibrid rendszerek rendelkeznek mindazon előnyökkel, amelyek a hálózatra kapcsolt és szigetüzemű szolárrendszereket jellemzik. A hibrid napelemes rendszereknek is rendelkeznek akkumulátorral, amiben az extrán megtermelt energiát tárolhatjuk, illetve igény esetén onnan elő is hívhatjuk.

Azoknál az ingatlanoknál, ahol gyakran lehet áramkimaradásra számítani, a hibrid napelemes rendszer nagyon jó szolgálatot tehet. A kiépítés részleteiről, illetve a lehetséges pályázati erőforrásokról keressük bizalommal a Tiszta Energiák profi szakértőit, akik nemcsak a telepítésben, de a pályázatok kusza labirintusában is segítenek eligazodni.