Mászóalagút minden gyerkőcnek

A kicsiknek óriási a mozgásigényük, a legkedvesebb aktív tevékenységük pedig a mászás, függetlenül attól, hogy már tudnak menni egyedül a saját lábukon vagy még csak négykézláb közlekednek. Tehát egy olyan játékszer, ami a kedvenc elfoglaltságukat még izgalmasabbá teheti, mindig tuti befutó, ezért a mászóalagút is garantáltan elnyeri bármelyik lurkó segítségét.

A legkisebbek, akik még csak most ízlelik meg annak az élményét, hogy egyedül is helyet tudnak változtatni, nagy valószínűséggel sikítva fognak egymás után többször is átbújni a mászóalagút egyik végétől a másikig. Viszont azok a gyerkőcök is egészen biztosan örömmel fognak négykézlábra ereszkedni, akik már régóta egyedül járva fedezik fel a nagyvilág rejtelmeit.

Ők már különféle sztorikat is ki fognak ennek kapcsán találni és a mászóalagút számos szerepjátéknak is a részévé fog válni. Lesz, hogy barlangként fog funkcionálni, járműként vagy éppen űrhajóként, ez csak a gyerekek fantáziájától függ, de az biztos, hogy sok mókázásnak fog helyet adni a mászóalagút.