Levendulás fürdősó a tökéletes felüdüléshez

Felgyorsult életritmusunkban nem biztos, hogy gyakran jut időnk wellnessközpontba menni, a levendulás fürdősó azonban az otthoni fürdőzést is élményszerűvé teszi. Egy fárasztó nap végén el sem lehet képzelni pompásabb kényeztetést, a nyugtató hatásáról ismert gyógynövény jellegzetes illatával csalogató fürdővíznél, amiben nemcsak a testünk, hanem a lelkünk is felüdül.

A levendulás fürdősó kíméletesen méregtelenít, ugyanakkor szépíti is a bőrünket, sőt, még a pattanásokkal és egyéb bőrhibákkal is sikeresen szembeszáll.

Emellett gyulladáscsökkentő funkciója is ismert, ízületi és reumás panaszok esetén egyaránt érdemes kipróbálni. De ennyiben még mindig nem merül ki eme remek készítmény hatásköre, a levendulás fürdősó ugyanis bizonyítottan optimalizálja a vérkeringést és a fejfájást is képes enyhíteni.

Természetesen nem mindegy, hogy honnan szerezzük be ezt azt első osztályú terméket, hiszen a piac tele van mesterséges anyagokkal felturbózott utánzatokkal. Azonban, a Niyodo webáruházból megrendelhető, Yamuna márkájú kozmetikumban garantáltan nem fogunk csalódni!