Kültéri asztal és székek, vagy egész bútorszettek

A kellemes tavaszi időben, amikor már a napsugarak szívmelengetően simogatnak, de még nincs kibírhatatlan forróság, igazán jó érzés a szabadban elfogyasztani a reggeli kávét, egy süteményt vagy akár a többfogásos ebédet is. Ehhez azonban feltétlenül kell egy kültéri asztal, ami bírja a kinti viszontagságokat.

Ugyanis ideiglenesen ki lehetne vinni a konyha- az étkezőasztalt, de használat után mindenképpen vissza is kellene cipelni a helyére és még így sem biztos, hogy nem keletkezne kár benne. A hagyományos fa vagy préselt lemez bútor lábai sérülhetnek a durva talajtól, illetve a nedves föld és/vagy fű is nyomot hagyhat rajtuk.

Továbbá, a Nap sugarai kiszívják a színét és ha netán elered az eső, akkor teljesen szét is ázhat. Ezzel ellentétben, a kültéri asztal minden ilyen eshetőségre fel van készítve és kellő ellenállással bír minden időjárási viszontagsággal szemben.

A speciális anyagának nem árt sem a napfény, sem a nedvesség, így nyugodtan kint hagyhatjuk, akár hónapokon keresztül is, mert egy gyors portörlés, mosás után olyan lesz mint újkorában. Ha pedig már rendelkezésünkre áll egy kültéri asztal, akkor néhány hasonló adottságokkal rendelkező széket is érdemes beszerezzünk, hogy azokat se kelljen hordozni, illetve ne a bentieket tegyük tönkre a kertben való használat miatt.

A www.curver-lifestyle.hu oldalon mindent megtalálhatunk egy helyen, így nem fog különösebb problémát okozni a vásárlás és ha szeretnénk, különálló kültéri asztal és székek helyett, kerti bútor garnitúra mellett is dönthetünk. Az ilyen szettek több mindent is tartalmazhatnak, így az egyéni igényektől függ, hogy melyik lesz a tökéletes.