Közúti áruszállítás EKÁER regisztrációval

Egy fuvarozó cég csak abban az esetben emelkedhet ki a többi közül, hogyha teljes körű szolgáltatásokat biztosít a partnereinek. A Palmsped tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak, hiszen a közúti áruszállítás páratlan hatékonysággal valósul meg a cég folyamatos felügyelete mellett. Már évek óta juttatnak el tökéletes állapotban, gyorsan és biztonságosan különböző méretű rakományokat nap mint nap, szerte Európában. Sikerült olyan kapcsolatokat kiépíteni néhány országgal, ahová minden akadály nélkül megvalósulhat a közúti áruszállítás. Oroszország, Románia, Csehország, Lengyelország és Bulgária, előnyt élveznek, hogyha ügyintézésről van szó.

De az sem jelent gondot, hogyha Európa legtávolabb pontjaiba kell eljuttatni az árut. Folyamatosan indulnak járművek Portugáliába és Svédországba is. Azoknak a cégeknek, amelyeknek szükségük van a szállító járművek teljes kapacitására, ajánlott a komplett közúti áruszállítást választani, mert ez jelentősen gyorsabb, mint a részrakományos.

Ebben az esetben a másik nagy előny, hogy az sem jelent problémát, amikor az utolsó pillanatban derül fény a szállítandó áru mennyiségére. Az igazán hatékony és gyors szolgáltatások közé sorolható, aminek semmi sem képezi az akadályát. Azonban a részrakományos közúti áruszállítás igénylésére ugyanúgy van lehetőség. Ez egy gazdaságosabb és környezettudatosabb változat, ami többségében alacsonyabb fuvardíjakat hordoz magában. Itt azonban több tranzit idővel kell számolni. Legyen szó bármelyik variánsról, aggodalomra semmi ok, hiszen a fuvarköltség előkalkuláció ingyenesen igényelhető.

Ezáltal pontos képet lehet kapni a kiadásról. Az ajánlatkérést is meg lehet tenni a palmsped.hu weboldalon, ahol részletes információkat lehet olvasni az EKÁER rendszerről, amivel folyamatosan nyomon követhető az áru. A közúti áruszállítás olyan szerteágazó feladatkör, amit folyamatosan lehet tökéletesíteni. Az új és kézenfekvő megoldások jelentősen növelik a közúti áruszállítás hatékonyságát, ezáltal az áru még gyorsabban érhet célba.