Kötéshez és horgoláshoz való fonal

Aki szereti a kézzel készített ruhadarabokat, az szívesen lát neki a kötésnek vagy a horgolásnak, hogy szép kardigánokat, pulóvereket, sapkákat vagy sálakat viseljen. A simogatóan puha fonal beszerzése most már órákig tartó utánajárás nélkül megoldható, hiszen online is lehet vásárolni szebbnél-szebb változatokat a Nordfonal webáruházból.

Attól függően, hogy milyen vastagságúval és milyen anyagösszetétellel szeretne dolgozni, az egyszerű pamuttól egészen a moher fonalig megannyi lehetőség áll a rendelkezésére. Webáruházunkban gondosan válogatott Drops fonalak kaphatóak, mindegyik típus külön kategóriában található attól függően, hogy gyapjúból, selyemből vagy éppen alpakka szőrméjéből készült.

A színváltós fonal is nagyon népszerű, mert véletlenszerű mintát rajzol a megkötött vagy horgolt anyagban. Ha szeretne útmutatót kapni, hogy melyik fonal pontosan milyen ruhadarab készítéséhez alkalmas vagy milyen tűvel kell elkészíteni a ruházati cikkeket, akkor a termékekre klikkelve a leírásban könnyedén rábukkan a válaszokra.

Az Ön által készített termékek sokkal személyesebbek és értékesebbek, mint a gyártósoron készült sapkák, sálak, pulcsik, kardigánok vagy takarók. Ennek tudatában ajándékot is készíthet a szeretteinek születésnapra, esetleg karácsonyra. Ehhez azonban ne feledje beszerezni a szükséges hosszméreteket! Ha elsajátítja az amigurumi japán kötési technikát is, akkor aranyos, barátságos játékfigurákat készíthet, akár pici babáknak is a fonalból, a megszokott plüssanyagok helyett.