Kóstolja meg Agárdi Pálinka válogatásunkat!

Magyarország jól ismert, kedvelt és gyakran választott nyaralási célpont. Sokan, akik ide utaznak, elgondolkodnak azon, hogy milyen szeszesitalokat vásároljanak. Melyek a híres magyar alkoholos italok és melyiket érdemes megvásárolni?

Nos, az Agárdi Pálinka mindenképpen szerepel a listán és Magyarországon járva érdemes megkóstolni. A legelismertebb palackok között megtalálható a vadcseresznye, birs, meggy, áfonya, málna és szilva, de olyan ritkább változatok is, mint a banán, narancs és gránátalma, valamint a szőlő törkölyből készült grappák. Az Agárdi Pálinka Miraculum nevet kapó vonala valamivel élesebb ízvilággal rendelkezik. Itt megtalálható a szilva, a körte, az alma és a sárgabarack pálinka, valamint a tokaji szőlő törkölyből készült grappa.

A Vaxxx elnevezést kapó termékek modernebb stílusban, 40%-50%-os alkoholtartalommal készülnek körte, sárgabarack, szilva, alma és málna keverékéből. Igazi különlegességnek számít az az Agárdi Pálinka, ami a Magyarországon termő 10 különböző szőlőfajtából készül.