Ilyen a profi polírozógép

A Bosch rengetegszer bebizonyította már, hogy csakis magas minőségű, megbízható és profi gépeket gyárt. Nincs ez másképp a polírozógép esetében sem, ami tipikusan az a masina, amiben 100 százalékosan meg lehet bízni a legkomplexebb csiszolási feladatoknál is. Jó választás lehet a Bosch GPO 14CE polírozógép. Ezzel mindenféle felületet lehet polírozni. A modern jellegét igazolja a vezérlő elektronika megléte, amivel a fordulatszám mindig optimálisra hangolható az adott feladathoz. Az 1400 W-os motorral bíró masina a kategóriájának az egyik legerősebb modellje.

Ennek ellenére ez egy alacsony súllyal bíró gép, hiszen alig nyom többet 2 kilogrammnál. A polírozógép azért a szakemberek és hobbi barkácsolók nagy kedvence, mert hihetetlenül egyszerűen lehet kezelni. Az ergonomikus Softgrip lágyfogantyú nagymértékben hozzájárul ehhez. A polírozógép bemutatásakor nem maradhat ki a 6 fokozatú fordulatszám-előválasztás sem, amivel soha nem fog akadályokba ütközni a legsajátosabb matériák lemunkálása. Nagy előny még, hogy a javított szigetelésű, műanyag burkolatú hajtóműház lehetővé tesz egy kiegészítő fogantyúhelyzetet a hajtóműházon.

A szakembereknek az SDS Plus vésőszár is kell

A profiknak gyakran nem elegendő egy polírozó ahhoz, hogy tökéletes munkát tudjanak végezni. Sokszor bizony elengedhetetlennek minősül az SDS Plus vésőszár is. Amikor a betonvésés, faláttörés, vakolatbontás a cél, kötelező a megfelelő masina és az ahhoz tartozó, az adott feladathoz tökéletes passzoló szár.

A kiváló SDS Plus vésőszár segítségével a vésés szakszerű és gyors elvégzése gyerekjáték lesz. Legyen szó akár egy kisebb vésőgépről vagy egy nagy erőkifejtésre képes betonvésőről, az biztos, hogy a hatékonyság nagymértékben függ a kiegészítők milyenségétől is. Sokak első választása a Bosch SDS Plus vésőszár, ami egyedi edzési eljárással készül és az optimális vésőél kialakítással bír. Ez a kettő együttesen garantálja a hosszú élettartamot és a gyors munkavégzést. Az SDS Plus vésőszár sikerét garantálja még az RTec technológia és a reflexiós zónák megléte is.