Ha kicsi a lakás, kanapé mindennapos alvásra kell!

Egyre elterjedtebbnek számítanak a kisebb lakások, ahol minden centimétert okosan kell kihasználni annak érdekében, hogy a lehető legkomfortosabban érezhessük magunkat az otthonunkban. Ilyenkor sokszor nem fér be egy ágy, így a legjobb megoldás a kanapé mindennapos alvásra.

Egy normál funkciójú ülőgarnitúra ugyanis nem megfelelő erre, hiszen nem erre a célra tervezték. Azonban a gyártók és tervezők tisztában vannak vele, hogy nem mindenkinek van akkora tér a lakásában vagy akkora összeg a pénztárcájában, hogy két külön bútordarabra is beruházzon.

Ezért is született meg a kanapé mindennapos alvásra, ami egyáltalán nem meglepő módon, igen gyorsan közkedveltté vált. A titka abban rejlik, hogy tetszés szerint alakítható, így többfajta nyitási lehetőség is a tulajdonos rendelkezésére áll.

Természetesen nemcsak ez az egy dolog az, ami különlegesség tesz egy olyan terméket, mint a kanapé mindennapos alvásra, de nagyon fontos az is, hogy megfelelő módon tartsa a hátat, ezáltal nem kell úgy felébrednünk, mint akin átment egy kamion.

A fekvőfelület szélessége szabadon választható, így a kanapé mindennapos alvásra igazán alkalmassá válik nemcsak egy, de akár több személynek is. A hossza általában 215 centiméter, így nem kell attól tartani, hogy le fog lógni a lábunk alvás közben. A kanapé mindennapos alvásra olyan érzést kelt, mintha egy puha ágyban hajtanánk le a fejünket a nap végén és természetesen frissen kelhetünk ki belőle.

A választék pedig igen széles, hiszen 8 féle kar közül lehet válogatni, sőt, még anélkül is rendelhető. Ezentúl abban is van választási lehetőségünk, hogy fix, nyitható vagy pedig fiókos kivitelben szeretnénk, ahol elfér az ágynemű is, így az sem fog napközben zavarni.

A kanapé mindennapos alvásra egyedileg alakítható ki a sajátos igényekre szabva, viszont rendhagyó módon semmilyen formában nem kerül felszámolásra ez a plusz szolgáltatás. Az online bolt budapesti üzletében ki is tudja próbálni a választott modellt, így meggyőződhet róla, hogy ez az a darab, amit keres.