Gyors megoldást nyújt a sebtapasz

Életünk során nagyon sok kihívásnak vagyunk kitéve, amelyeknek igyekszünk a lehető legjobban megfelelni. Néha igen komolyan oda kell tegyük magunkat, hogy az egészségünket megőrizzük. Ennek érdekében elengedhetetlen a rendszeres mozgás és a megfelelő táplálkozás. Az aktív tevékenységek során, bármilyen kellemetlen is időnként, sérüléseket gyűjthetünk össze. Az igazán problémás és tartós esetek helyrehozatalában a kinezio tape az élen jár.

Egy olyan egyedi kialakítású termékről van szó, ami nagyon rugalmas pamutból készül, akril ragasztóréteg hozzáadásával. A sűrűségét tekintve komolyan megközelíti a bőr felépítését. Fő célja, hogy a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot gyorsan megszüntesse, ezzel visszaadva azt a megszokott szabadságot, amit elvárunk. A kinezio tape ízületi panaszokra, sportsérülésekre, gerincferdülésre, húzódásokra és ficamokra egyaránt megoldást kínál. A szakszerű felhelyezése hozzáértést követel, így mindenképpen megéri tanácsot és segítséget kérni legalább az első néhány alkalommal.

A kinezio tape hosszirányban kimondottan sokat nyúlik. Nagyon jól tapad és hagyja az alatta lévő szöveteket mozogni. Több napon keresztül is fent hagyható, miközben a terület egy olyan nyirokmasszázst kap, ami fokozni fogja a szervezet természetes regeneráló képességét. Természetesen esetenként előfordul, hogy nem ennyire komplex összetevőre van szükségünk, mert a sérülést egy sima sebtapasz bevetésével is könnyedén elláthatjuk.

Csípések, szúrások, kisebb karcolások, apróbb vágások is nagyon tudnak fájni, főleg, ha a sebbe bejut valamilyen idegen tárgy, esetleg elfertőződik. Ezeknek a megelőzésében a sebtapasz élen jár. A sérülés kialakulását követően, minél hamarabb ki kell tisztítani fertőtlenítő készítmények bevetésével, majd azonnal lefedni. Amikor nincs szükség külön kötszerre és rögzítő anyagokra, akkor a sebtapasz mondhatni kettő az egyben kombinációjával megoldást nyújt. Vannak vízálló kivitelek, amelyek a nedves környezetben is jól teljesítenek és az eltávolításuk fájdalommentesen megoldható. Válogassunk igényre szabottan a sportkotszer.hu webfelület kínálatából!