Gumis lepedő a matrac védelmére

Az óvodában gyakran kérnek speciális ágyneműket. A gumis lepedő évek óta hűséges társunk abban, hogy megvédjük a matracokat a nedvesedéstől vagy éppen a portól és egyéb szennyeződésektől. Manapság számos fantasztikus ágynemű alternatíva létezik, amik kényelmesebbek és tartósabbak, mint a hagyományos verziók.

Ilyenek a gumis lepedők is. Ha egyszerűen tisztára törölhető huzatot szeretne, úgy tűnik, most megtalálta, amit keresett, hiszen ezek könnyűek, olcsón megvásárolhatók és hatékony matracvédőként működnek. Ezek a huzatok nemcsak a vizelettől védik meg az ágyat, hanem más folyadékoktól, poratkáktól és poloskáktól is. Akkor is hasznos termék lehet, ha egy matracot hosszú ideig szeretne tárolni.

Az újabb, csúcstechnológiás gumis lepedő légáteresztő és kényelmes az alváshoz. A vízálló réteghez kötött felső résszel ezen a huzaton akár közvetlenül is lehet aludni. Cipzáras és gombos kivitelben is kapható ez a szuperkönnyű és strapabíró huzat, igen egyszerűen mosható, ha tisztításra kerül a sor.