Felnőttek és gyerekek kedvencei a Monin szirupok

A legtöbbek által oly kedvelt koffeintartalmú fekete főzet nem az egyetlen ital, aminek aromáját néhány csepp sűrű folyadékkal gazdagíthatjuk. A Monin szirupok nemcsak kávéhoz, hanem számos más italhoz is alkalmasak. Télen egy forró tea gyömbérrel vagy málnaszörppel felmelegít.

Az őszibarack vagy dinnye viszont tökéletes a nyári melegben felszolgált jeges teához. A forró csokoládét vagy kakaót is lehet ugyanígy ízesíteni, ami különösen a gyermekek kedvére való, akik nagy rajongói ezeknek az italoknak. A kávés Monin szirupokat víz, gyümölcslé vagy tejalapú koktélokhoz és turmixokhoz is hozzáadhatjuk. Jó ötlet egy laktató és finom reggeli vagy gyors snack mellé.

Persze ne feledkezzünk meg a legfinomabb ételekről sem, a desszertekről! A Monin szirupok valamelyikével megkoronázva a fagylalt még jobb ízű. A desszertek mellett, az alkoholos italok készítéséhez is felhasználhatóak. Az interneten bárki találhat recept, inspirációt a Monin szirup alkalmazásához, amit kamatoztathat egy társadalmi esemény megtervezésekor.