Fehérjékben gazdag a Brit kutyatáp

Kiderült, hogy a kifejezés, miszerint „az vagy, amit megeszel” nemcsak az emberekre, hanem a háziállatokra is igaz. Az ő egészségük, jólétük, pihentető alvásuk és az összes belső szervük kiváló működése is nagyban függ az étkezésüktől. A Brit kutyatáp a változatos és egészséges táplálkozás nagykövete.

Tudják, hogy a hűséges négylábú barátok gondozása az ételek körültekintő megválasztásával jár és felelősségteljes megközelítést igényel. Manapság az állateledel értékesítési pontok meglehetősen széles választékot kínálnak az ügyfeleknek, bár ezek között nem könnyű navigálni.

A Brit kutyatáp gyártói tisztában vannak vele, hogy a macskák és a kutyák táplálkozásának kiegyensúlyozottnak kell lennie és feltétlenül tartalmaznia kell Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat, gyümölcsöket, zöldségeket, rostban gazdag komponenseket, ásványi anyagokat és vitaminokat. A Brit kutyatápok biztosítják az állati szervezet megfelelő működésének alapjait, fenntartják a víz egyensúlyát, az enzimek és a hormonok termelését, valamint a sejtek regenerálódását.