Étterem Orfű csodás környezetében

Egy kellemes ebéd vagy vacsora elfogyasztásához semmi másra nincs szükség, mint csodás környezetre, ami kikapcsol és feltölt. Az étterem Orfű az ember hasának és egyúttal a szemének is élvezeteket nyújt. Hiszen a közelben található az Abaligeti-barlang, a Mecsek egyik legismertebb és látványosságokban bővelkedő barlangja.

Elmondható róla, hogy napról-napra változik, mégis egy átlagos emberi szem ezt képtelen megállapítani. Vannak kiépített részei a látogatóknak és vannak olyanok is, ahová csak kutatók léphetnek be. Mindemellett, aki az étterem Orfű vendége és ellátogat erre a környékre, érdemes szemügyre vennie a Denevérmúzeumot, ahol igen modern környezetben tekinthetőek meg a denevérek életét bemutató kiállítás.

Érdemes ellátogatni a horgásztóhoz, megcsodálni az itt-ott kiugrándozó halakat. Aki arra vágyik, hogy egy éjszakát a szabadban töltse, annak a kemping lesz a megfelelő választás. Másnap reggel, ébredés után pedig el tud látogatni az étterem Orfű felszolgálóihoz, akik biztosan mesés reggelit fognak készíteni.