Elérhetővé vált a Dom Perignon ár

A minőséget meg kell fizetni. Minden esetben igaz ez? A premiumitalnagyker.hu kínálatában a Dom Perignon ár kimondottan kellemes szintre esett vissza, ezáltal sokkal többeknek vált elérhetővé.

Érdemes legalább egyszer kipróbálni, hogy milyen az igazi, tradicionális pezsgő. Sokan úgy gondolják, hogy mi sem természetesebb annál, mint bemenni egy szupermarketbe és az italrészlegről választani néhány ezer forintos pezsgőt. Mint sok más ital, ez is eredetvédett.

A Dom Perignon ár ezért is tűnhet bizonyos esetben magasnak, mivel ez az ital exkluzivitására utal. A pezsgő atyja ugyanis nem más, mint a szerzetes Dom Perignon, akitől a híres mondat származik: „A csillagokat iszom!“. Ez akkor hangzott el, amikor legelőször megbontott egy erjedetlen cukrot tartalmazó palackot, ami szüret óta hevert a pincében.

A Dom Perignon árát ezen kívül még számos tényező határozhatja meg. Természetesen minél idősebb egy ital, annál nemesebb. Továbbá, több különböző exkluzív változata is megrendelhető, a változatos kínálatnak köszönhetően. Ideális választás különleges alkalmakra.