Elegáns ruhadarab a galléros póló

Kevés az olyan nő és férfi, aki reggelente egyből tudja, hogy milyen ruhában jelenjen meg aznap a munkahelyén vagy a megbeszélt találkozón. A galléros póló a laza és az elegánsabb megjelenést biztosító párosítása. Anyaga 100 % pamutból készül, ami lehet sima vagy piké szövésű. Puha és könnyed viselet, ami elengedhetetlen ruhadarab a lezserebb, de egyben elegáns megjelenéshez.

Az olasz tervezésű Friut Of The Loom vagy Adler Pique galléros póló nagyszerű választásnak bizonyul a ruhatára felfrissítésében. Mindkét nem körében nagyon kedvelt öltözék, amit előszeretettel hordanak úgy az utcán, mint a munkahelyen egyaránt. Minőségi anyagának köszönhetően jó légáteresztő, melegebb időszakokban remek választás lehet. Ma már a legtöbb vállalat egyenruha készletében és a sportegyesületek felszerelésében is előfordul. Tökéletesen alkalmas a gépi hímzésre, bármilyen lógó vagy matrica könnyűszerrel ráilleszthető. Ha időtálló egyenruhát szeretne a vállalata népszerűsítésére, a galléros póló lehet az egyik leginkább megfelelő választás. A váll és nyaki részt dupla varrással erősítették, így a többszöri mosás és vasalás során sem nyúlik ki. A gallér belső felén a szegés egy díszítő szalaggal van elrejtve. A dekoltázs modelltől függően 3 vagy 5, az anyaggal megegyező színű gomb segítségével állítható.

Az ujjak vége enyhén passzos, szabása és varrása ízlésesen követi a test vonalát. Széles színválasztékban és különböző méretben érhető el. A munkáltatók általában egyszínű galléros pólót választanak egyenruhaként, de az utcai viseletben előfordul a csíkos vagy kockás változata is. A galléros póló alkalmas bármilyen irodai vagy értékesítési munkaterületen.