Bőrön át hat a ciklusbarát krém

A hölgyek egy része nagyon érzékenyen reagál a változókorra. A WTN ciklusbarát krém yam gyökér kivonat felhasználásával készül. Mivel nem szájon át használatos, hanem közvetlenül a bőrre kell felvinni, pontosabban a comb belső részére, illetve az alhasra, ezáltal elkerülhető, hogy az emésztési folyamat során részben csökkenjen a yam gyökér az emberi testre gyakorolt kedvező hatása.

A ciklusbarát krém a változókori kellemetlenségeken felül, a menstruációs ciklus során jelentkező kellemetlen tüneteket is enyhíti. Ez a trópusokról származó növény fitoprogeszteront is tartalmaz, ami mentesíthet a hormonkészítmények használatától, ugyanis jellegénél fogva kiegyensúlyozó hatással bír a hormonrendszerre, valamint gyulladáscsökkentő és izomlazító hatása is ismert.

A csontokra is jó hatással van. Mindennek köszönhetően, a ciklusbarát krém egyszerű használat mellett is jelentős eredményeket hozhat. Napi 1-2 alkalommal kell felvinni az előírt testtájakra, a kizárólag természetes összetevőkből készült krémet.