Az Abus bukósisak rövid jellemzése

A kellék jó szolgálatot tesz a mindennapokban. Az Abus bukósisak maximális védelmet biztosít. A felülete többrétegű és In-mold technológiával készül.

Elnyeli az ütéseket, ebből kifolyólag a biztonságot szolgálja. Az elülső részen 20, hátul pedig 11 szellőzőnyílás fedezhető fel. Az üzletekben többféle méretben van jelen, így mindenki az ideális darabot szerezheti be. Nemcsak felnőtteknek, hanem gyerekeknek is kínálnak élénk színű kellékeket.

Az Abus bukósisak szemvédőt is tartalmaz, ami polikarbonátból készül és védelmet biztosít az UV-sugárzással szemben. Ez az anyag ellenáll a külső hatásoknak, ami azt jelenti, hogy nem kopik és nem karcolódik meg.

A tisztítása sem bonyolult, hiszen elegendő egy nedves kendővel áttörölni. Mielőtt a termékek piacra kerülnek, számos töréstesztet végeznek a szakemberek. Ha mindent rendben találnak, akkor kezdődhet a gyártás. Az Abus bukósisak ára minden esetben változó. Az összeget nagyban befolyásolhatja a méret, az anyagösszetétel, a kialakítás, valamint a felszereltség.