A Zingo társasjáték biztosan felkelti a gyermekei érdeklődését

A többgyerekes családok gyakran ütköznek abba a problémába, hogy a csemetéiket a korkülönbség miatt már nem ugyanazok a játékok kötik le. Azonban, ha 4 és 9 év közötti gyermekei vannak, a Zingo társasjáték mindannyiuk érdeklődését felkelti majd és egyaránt elszórakoztatja őket, ezáltal a szülőknek egy kis szabadidőt hagyva.

A csomagban található egy úgynevezett csúszka, ami által igazán érdekessé válik a játék. Míg az egyik játékos a csúszkán előre tolja az általa elhelyezett illusztrációkat, a többiek minél gyorsabban fel kell fedezzék, hogy az előttük levő kártyán szerepel-e az adott ábra.

A Zingo társasjáték figyelmet, koncentrációt igényel, segít a kéz és szem koordinációjának összehangolásában, valamint kiváló csapatépítő tevékenység testvéreknek, barátoknak. Ezek mellett táplálja a versenyszellemet, gyorsaságra sarkall bárkit, akinek a kezébe kerül, hiszen a győzelem a cél. A Zingo társasjáték tehát egyszerű, mégis nagyszerű találmány, ami a család legapróbb tagjait is összpontosításra, gyorsaságra sarkallja.