A teafaolaj ára nagyon kedvező

A teafából nyert olaj nagyon hatékony szer. Univerzális, antibakteriális hatású termék, amit gomba- és mikroba-ölő tulajdonsága miatt, előszeretettel használnak a homeopátiát kedvelő emberek. Figyelembe véve azt, hogy fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása rengeteg alkalommal hasznosítható, a teafaolaj ára egyáltalán nem válik túlzóvá.

A 100%-ban természetes anyag konkrétan megéri a kiadott összeget! Használható általános konyhai takarításra, például pár csepp egy lavórnyi vízbe és máris tisztává tudja varázsolni vele a hűtőszekrényt, a mikrohullámú sütőt vagy a konyhapultot. Aromaterápiához is használható, párologtató segítségével lehet alkalmazni.

Frissíti a testet, lelket, szellemet. A teafaolaj ára ilyen szempontból nagyon is kedvező. Például webáruházunkban egy 20 ml üveg kb. 2000 Ft és igazi mini patikaként funkcionál. A teafaolaj ára függ attól is, hogy natúrkészítményként vásárolja meg vagy ebből készített kozmetikumot rendel.

Ma már nagyon jó, teafaolajt tartalmazó samponokat és hajpakolásokat lehet vásárolni, amelyek a zsíros hajra és a korpás fejbőrre egyaránt alkalmasak. Naponta vagy hetente alkalmazva a teafaolaj arcra nagymértékben javítja a pattanásos és az ekcémás bőrt. Legyen szó akár krémről, akár arcpakolásról vagy maszkról, a teafaolaj arcra helyezése már az első használat után megmutatja a jótékony hatásait.

Érzékeny bőrűeknek is nagyon ajánlott, mert kíméletesen hat. Gyengéd és alapos tisztítással ápolt, általa fiatalos arcot és dekoltázst tudhat a magáénak. Fontos kiemelni, hogy bár a teafaolaj arcra gyakorolt hatását szeretné szinte mindenki kiélvezni, azért sokkal több mindenre hivatott a használata.

Szájöblítéssel az afta és a fogínyen felbukkanó apró pici fehér pöttyök is eltűntethetőek. A gombaölő hatásának köszönhetően, az elszarusodott, gombás lábfej ápolását is elvégezheti vele, a lábvízbe rendszeresen csepegtetve felfrissíti és regenerálja azt. Szerezzen be kézmosáshoz teafaolajos folyékony szappant is, különösen akkor, ha az udvaron játszó gyermekeinek higiéniáját ezzel alapozná meg!