A Monin szirup új dimenzióba vezet

Az 1912-ben alakult cég egy francia kisvárosi gyáros érdeme. Az ízek rajongójaként és szakácsként, Georges Monin imádott kísérletezni és addig nem adta fel, amíg végül létrehozott egy olyan folyadékot, amivel sok mindent ízesíthet. Ez a Monin szirup, ami igen intenzív ízhatású és egyetlen cseppjével bármelyik pohárba vagy tányérba bele lehet rejteni az egész világot.

A feltaláló kedvenc mondata az volt, hogy: „minőség szenvedélye” és így is élte az életét, folyton alkotott. A művei, a szirupok szinte új dimenziót nyitottak meg a bármixerek előtt, ugyanis tőle származik a világ egyik legszélesebb termékpalettája. A Monin szirup olyan, mint egy életérzés, ami hatalmas élményt nyújt, érezhetően egyesült benne a természetes zamat és a megelégedettség.

Annak ellenére, hogy leginkább italokhoz készült, be lehet vetni édességek, desszertek készítésekor is. Ha jól eltaláljuk az arányokat, akkor még egy hétköznapi ételből is csodát varázsolhatunk elő. A Monin szirup egyik vonzó tulajdonsága, hogy nem tartalmaz zsírt, így diétás koktélokhoz is adagolható.