A minőségi radiátorfesték időtálló megoldást jelent

Az új épületek felhúzásakor és a régiek karbantartása esetén nemcsak a falak, a padlóburkolat és a nyílászárók fontosak. Hogy az esztétikai igények is ki legyenek elégítve, érdemes az apróbb részletekre is odafigyelni. Fűtőtestek bevonására a hőálló radiátorfesték kiváló választás, a kereskedelmi forgalomban leginkább fehér színben található meg.

Az alapfunkciója mellett, alkalmas bojlerek, csővezetékek, valamint minden olyan felület befestésére, ahol magas a hőigénybevétel, maximum 100 fok Celsius, de szükség van ütésálló, jól tapadó, magasfényű bevonatra.

A minőségi Trinát radiátorfesték hígítást nem igényel, új fémfelületek esetén zsírtalanítást és csiszolást követhetően alkalmazható. Amennyiben a felszínen van régi réteg, azt el kell távolítani és ugyancsak zsírtalanítás után vihető fel a színezőanyag.

Kültéri alkalmazás esetén szükség van korróziógátló használatára is. A radiátorfesték akkor képez szép, sima, fényes és időtálló réteget, amennyiben a felületi egyenetlenségeket megelőzően kitöltötték mestertapasszal.