A Lisszabon látnivalók felfedezésre várnak

Ha szeretne ellátogatni egy olyan helyre, ahol egész évben meleg van és a természeti látványosságok mellett, számos műemléket is felfedezhet, akkor Portugália fővárosa tökéletes választást jelenthet. Lisszabon látnivalók tucatjával várja Önt is. Számos vár, katedrális, történelmi városnegyed, híd és park közül válogathat, hogy mit tekintsen meg rövid vagy hosszabb ott tartózkodása alatt.

Sőt, egy igazán különleges felvonóhoz is ellátogathat, aminek a tetejéről csodás a panoráma vagy megismerkedhet Európa legnagyobb fedett akváriumának lakóival. Tehát, ha minél több dologra szeretne időt szánni a Lisszabon látnivalók sorából, akkor érdemes előre terveznie.

Például a www.invia.hu oldalon található lírások alapján, pontosan megtervezheti, hogy melyik nap, mit fog ezek közül felkeresni. Ellenben, ha csak rövid időt tölthet el ezen a nagyszerű helyen, akkor érdemes felvennie a listájára a tömegközlekedés kipróbálását is, ugyanis a 28-as számú villamos végighalad Lisszabon látnivalók legfontosabbjai mellett.