A legmagasabb minőséget képviseli a Kleen Flo

A legtöbb gépkocsi napi szinten fokozott igénybevételnek van kitéve, ami azt jelenti, hogy kötelező odafigyelni a karbantartásra, gondozásra. Az adalékanyagok világában a Kleen Flo termékek mindenképp említést érdemelnek, hiszen a legmagasabb nívót képviselik. Főleg az üzemanyagadalékokkal érhető el pozitív hatás a kocsi működését illetően.
Természetesen a Kleen Flo felhozatalában olyan produktumok is helyet kapnak, akárcsak a szervokormány tömítő adalék, aminek a legfontosabb előnye, hogy csökkenteni tudja a súrlódást a tömítések és tömlők esetében. A kínálatban nyilván helyet kap a hűtőtisztító adalék, ami optimalizálja a motor hűtését, miközben tisztítja a rendszert úgy, hogy nem okoz kárt a fém- és gumi-, illetve műanyag felületekben.

A Kleen Flo üzemanyagadalékok két lépésben fejtik ki a jótékony hatásukat az alkatrészeket illetően. Először is hatékonyan tudják eltávolítani a lerakódott szennyeződéseket, ami ugye teljesítmény-növekedést garantál, másfelől pedig tökéles kenést biztosítanak. Ami még fontos, hogy a Kleen Flo termékek alkalmazása nem igényel különösebb szakértelmet.