A Huawei Y technikai jellemzői

Fedezzen fel új funkciókat egy keret nélküli 6,09 hüvelykes képernyővel, HD+ felbontással és 87%-os előlapi aránnyal! A Huawei Y készülékkel kényelmesen nézhet videókat és fényképeket, de elolvashatja a kedvenc könyveit is. Az okostelefon kijelzője pedig TÜV Rheinland szemvédelem tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A 8 megapixeles első kamera árnyékoló hatású vakuval van felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű és tiszta portrékat készíthessünk, még homályos megvilágítás esetén is. A 6 decibeles hangerőnek és a továbbfejlesztett basszusnak köszönhetően, a Huawei Y egy hordozható hangszóróvá válik.

Segítségével zenét hallgathat otthon, egy bulin, de még a strandon is. Ezek mellett, a készülék beépített FM rádiót tartalmaz, ami fejhallgatók csatlakoztatása nélkül működik. A telefon 12 magos processzorral van felszerelve, valamint 2 GB RAM és 32 GB belső memória található benne. A Huawei Y modellnek elegendő memóriája van az összes személyes fájl tárolásához és számos feladat egyidejű végrehajtásához.