A hajdúsítás nőknek nagy segítséget jelent

Miből áll a tupé? Az első pillantásra látható és legfontosabb része természetesen maga a szál. A Rose Hair Studioban megtekinthető és megvásárolható termékek a legjobb minőségű összetevőkből, természetes vagy szintetikus hajból, készülnek. A hajdúsítás nőknek elérhető lehetőségének szerves részét képezi az alap, ami gyakran mikro bőrből készül.

Ez egy kisfelületű anyag, amihez a szálak kapcsolódnak és biztosítja a tupé természetes megjelenését viselés közben. A harmadik, de nem kevésbé fontos összetevők a klipszek. Ezek a termékek biztonságosan rögzítik a haj többi részéhez. Az így történő rögzítésnek két előnye van.

Először is, nem kell leborotválni a fejbőrt, másodszor, nagy rugalmasságot biztosítanak az eltávolításában és rögzítésében. A klipszeknek köszönhetően, a tupé gyakorlatilag bárhol korrigálható, akár munkaszünet vagy utazás közben is. A felhelyezése viszont intuitívan egyszerű és gyors. Ehhez a folyamathoz nincs szükség szakember segítségére. A hajdúsítás nőknek igény szerint formára igazítható.