A gyerekágy leesésgátlóval óvja a csemetéjét

Amikor gyerekágyat választasz a csemetédnek, elsődleges szempont, hogy biztonságos és kényelmes legyen. A gyerekágy leesésgátlóval több szempontból is remek választás. Óvja a picit, hogy játék vagy alvás közben leessen. Mivel az éleken párnázott, így megvédi őt a koppanásos balesetektől is. Ágyneműtartóval rendelkezik, ami alkalmas a játékok tárolására is.

Az ágyneműtartó azért is hasznos, mert távolt tartja a matracot a padlótól és segít megakadályozni a meghűlést. Az ágy támlái leválaszthatóak, így ha már nem igényli a gyermek, az ágy átalakítható. A gyerekágy leesésgátlóval szabványméretekben érhető el, de kérésre egyéni méretben is igényelhető. Megtalálod nemcsak kedvenc színeidben, de autós, királylányos, kisállatos verzióban szintén.

Ma már könnyen berendezheted a gyermeked szobáját otthonról, a fotelben ülve. A webshopokban megtalálható minden, ami egy gyerekszoba szükséges eleme lehet, legyen az gyerekágy leesésgátlóval, gyerekfotel vagy játéktároló. A webáruházak általában kínálnak teljes kollekciókat is, így egyetlen kattintással rendelhetsz komplett garnitúrát.