A gyerek tricikli remek köztes megoldás

A gyerkőcök néha nagyon akaratosak tudnak lenni. Például, ha nem hajlandóak valamiért beülni a babakocsiba, akkor nincs mese, ölben kell majd egy idő után cipelni őket vagy más megoldást kell kitalálni, mert bizony nem igazán hallgatnak a szép szóra.

A vezető rúddal ellátott gyerek tricikli remek alternatíva lehet ilyen esetekre, hiszen ebbe ugyanúgy be kell ülni, mint egy babakocsiba, a szülők tudják tolni, de közben egy vagány járgányról van szó, ami képes elnyerni minden csöppség tetszését.

Ugyanakkor érdemes odafigyelni a minőségre is, különben hamar tönkremehetnek a hepehupás utakon és akkor ismét nem lesz mivel útnak indulni. Márpedig jó ideig nem ajánlott járgány nélkül elindulni sétálni, mert hiába szeretnek sétálni és hiába nagyon önállók, a totyogók előbb-utóbb el fognak fáradni.

Ha nincs sem babakocsi, sem gyerek tricikli, akkor ölbe fognak kérezkedni, ami egy járni tudó kisgyermek esetében már nem kis terhet jelent a szülőknek, nagyszülőknek. Vegye elejét az ilyen helyzeteknek és szerezzen be egy nívós gyerek triciklit!