A Guess pénztárca a rejtett vágyainkat szemlélteti

Amikor éveken keresztül arra figyelünk, hogy mindent olcsón szerezzünk be, akkor a szívünkben marad egy apró űr, amit előbb vagy utóbb ki kell töltenünk. A hölgyeknél ilyen lehet az a bizonyos Guess pénztárca, amit évek óta megcsodálnak a kirakatban, de sohasem merték megvenni.

A legtöbben azt vesszük észre magunkon, hogy az utcán sétálva azonnal kiszúrjuk a különleges kiegészítőket és egy másodperc alatt megállapítjuk, hogy milyen márkáról van szó, ami pont azt mutatja, hogy legbelül mi is vágyunk rá. Legyünk őszinték magunkkal, ebben nincsen semmi rossz, teljesen normális, ha szeretnénk pár minőségibb darabot! Egyesek úgy érezhetik, hogy a márkák csak az aktuális trendet követik, de ha összehasonlítjuk az örök darabokat az olcsó táskákkal, akkor hatalmas különbségeket fogunk észrevenni.

Csak azért, mert a Guess pénztárca kicsit többe kerül, mint a név nélküli darabok, nem fognak hasonlítani. Sőt! Az olcsó tárca talán jobban követi a trendek változását, miközben a márka a saját útját járja.