A fehér tábla tisztítása

Ezt a kiváló eszközt nemcsak óvodák és iskolák használják oktatási célra, hanem cégek is az irodai prezentációk alkalmával. A fehér tábla pozitívumai közé sorolható az óriási megjelenítő felület. Nem igényel karbantartást. Alumínium kerettel kapható, ezért a strapabírósága megkérdőjelezhetetlen. A felírt szöveget egyszerűen eltávolíthatja egy száraz törlőkendővel.

Akár vetítőfelületként is használható egy ultrarövid vetítési távolságú berendezéssel. A fehér tábla rengetegféle méretben, valamint kivitelben található meg az áruházakban. Ha alaposan meg szeretné tisztítani, akkor a száraz szivacs már lehet, hogy nem lesz elegendő. Ebben az esetben válassza a speciálisan erre a célra kialakított tisztítóeszközöket, mint például a habot vagy a kendőt!

Ezeket a kiegészítőket a termék megvásárlásakor is kérheti. A tisztításhoz nem javasolt alkoholtartalmú szereket alkalmazni, ugyanis azok károsíthatják a fehér tábla felületét. Ha betartja ezeket a javaslatokat, akkor az eszköz sokáig olyan marad, mint a vásárlása napján.