A bicikliről néhány szóban

Egy jól kiválasztott kerékpár használata rengeteg előnnyel jár. A bicikli kényelmes, egészséges és nagyszerű kikapcsolódásnak számít a család minden tagjának. Van, aki alternatív közlekedési eszközként tekint rá, más az egészséges mozgást látja benne és az is tény, hogy ezt-azt szállítani szintén lehet egy kerékpárral, például bevásárlás után.

Egy jól karbantartott bicikli nagyon sokáig kitart és a nyergében rengeteg remek élménnyel gazdagodhatunk. Ideális eszköz túrázáshoz, de városi környezetben is megállja a helyét a zsúfolt forgalomban.

Gyakran gyorsabb haladást tesz lehetővé, mint a dugóban rostokoló autó. Aki most készül bicikli vásárlásra, annak az ára és a színe mellett, elsősorban azt kell szem előtt tartania, hogy milyen környezetben szeretné használni a kerékpárt.

Ezután a vázméretet kell szemügyre venni, amit a testmagassághoz kell kiválasztani. Ebben segítségünkre lehet a kerékpár mérettáblázat, természetesen tanácsot is kérhetünk egy hozzáértőtől, a megfelelő választás érdekében.